Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Aanhanger huren Groningen

Een aanhanger kan soms erg handig zijn. Dit is onder meer het geval bij een verhuizing of bij het vervoeren van grondstoffen zoals tegels, planken of andere bouwmaterialen. Een aanhanger huren Groningen kan dan een prima optie zijn. Vaak heeft u maar een enkele keer een aanhanger nodig, dus dan is het in de meeste gevallen niet lucratief om er zelf eentje aan te schaffen. Huren doet u op het oment en voor de periode dat het nodig is en dat maakt dit een zeer voordelige optie.

Een aanhanger huren Groningen is snel geregeld

U kunt nu snel en eenvoudig een aanhanger huren bij Faber. U heeft daarbij de keuze uit verschillende modellen. Met een kleinere aanhanger mag u ook rijden als u alleen een rijbewijs B heeft. Wilt u een grotere aanhanger gebruiken, houdt u er dan rekening mee dat de bestuurder van de auto een rijbewijs B/E moet kunnen tonen. Bij het huren of telefonisch reserveren van een aanhanger wordt bij het ophalen een borg gevraagd. Als u de aanhanger terugbrengt wordt de huurprijs verrekend met de borg. Een voor u positief verschil ontvangt u direct contant van ons retour.

Reserveer direct een aanhanger bij Faber

Heeft u een aanhanger nodig? Neem dan direct contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0595 – 42 47 19. U vindt ons in Baflo in de provincie Groningen. U kunt in veel gevallen direct een aanhanger meenemen als u zich bij ons meldt. Reserveren geeft natuurlijk meer zekerheid dat er een aanhanger voor u beschikbaar is.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?