Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Uw auto opnieuw spuiten rond Groningen bij schade 

Wanneer u te maken heeft met een ernstige lakschade aan uw auto, kunt u dit lokaal proberen op te lossen. Hierbij wordt slechts een deel van de auto opnieuw gespoten. Het kan echter voorkomen dat de schade dermate ernstig is, dat het lokaal spuiten van uw auto geen oplossing vormt. In dit geval helpt Faber Baflo u graag bij het opnieuw spuiten van uw auto. Een auto opnieuw spuiten rond Groningen kan ook interessant zijn, wanneer u de kleur van uw auto wilt veranderen. Mogelijk bent u uitgekeken op uw blauwe lak en wilt u over op een zwarte of grijze laklaag. 

Werkwijze bij auto opnieuw spuiten nabij Groningen 

Een auto opnieuw spuiten rond Groningen begint voor ons bij een inventarisatie van uw wensen. Wilt u een nieuwe kleur lak op uw auto, of wilt u de bestaande kleur behouden? In het laatste geval proberen we de nieuwe lak zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de huidige kleur van uw laklaag. Net zoals we dit zouden doen, wanneer schade lokaal hersteld moest worden. Pas wanneer u instemt met de kleur van de nieuwe lak, zullen we de auto opnieuw spuiten bij Groningen. Zo komt uw auto er weer als nieuw uit te zien! 

Informatie over auto opnieuw spuiten bij Groningen 

Wilt u meer weten over de manier waarop wij uw auto opnieuw spuiten rond Groningen? Of wilt u direct een afspraak maken met onze vakmensen? Neem in beide gevallen contact op! Wij staan u geheel vrijblijvend te woord, om meer te vertellen over onze mogelijkheden. Ook het herstel van schade aan uw auto behoort tot onze diensten. 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?