Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Auto opslag Groningen

Zoekt u naar een goede auto opslag in Groningen? Dan kunt u eens kennis maken met de dienstverlening van Autoschade H.J. Faber. Wij bieden een breed dienstverleningspakket aan en u kunt ook uitstekend terecht bij ons voor auto opslag in Groningen. U bent natuurlijk altijd welkom om eens op onze locatie te bekijken hoe wij te werk gaan. Het is namelijk zo dat wij een ruime ervaring hebben in de meest uiteenlopende zaken. Wij zijn immers niet alleen uw partner voor auto opslag in Groningen, maar wij kunnen ook voertuigen bergen en schades herstellen.

Meer dan alleen auto opslag in Groningen

Autoschade H.J. Faber biedt de klanten meer dan enkel de mogelijkheden voor auto opslag in Groningen. Naast de goede voorzieningen voor auto opslag in Groningen kunnen wij u ook een professionele bergingsservice bieden. Vanzelfsprekend is het voor u over het algemeen slecht nieuws wanneer u een beroep moet doen op een bergingsprofessional, maar als het dan toch moet kan het maar beter goed geregeld zijn. Daar zijn wij voor! Heeft u schade opgelopen? Dan kunnen wij ook beoordelen in hoeverre schadeherstel mogelijk is. Indien schadeherstel tot de mogelijkheden behoort kunnen wij dit vanzelfsprekend voor u regelen. Zo ziet u dat wij meer zijn dan enkel een auto opslag in Groningen.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over onze auto opslag in Groningen of heeft u behoefte aan advies? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. U kunt bellen naar 0595 – 42 47 19 of een mail sturen naar autoschade-berging-faber@planet.nl.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?