Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Auto spuiten Groningen

Wanneer u een deuk of kras in uw auto heeft, dan wilt u deze schade natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. Maar het herstel moet ook goed gebeuren, zodat u hopelijk nog vele jaren veilig met uw auto de weg op kunt. Daarom is het belangrijk om voor het herstellen van schade aan uw auto een beroep te doen op een erkend schadebedrijf. Uw auto spuiten Groningen kunt u dan ook het beste laten doen door Faber in Baflo. Het herstellen van schade en het daarna vakkundig overspuiten van de auto is bij ons in goede handen.

Vele jaren ervaring met auto spuiten Groningen

Het spuiten van een auto is een secuur karwei dat veel aandacht en vakmanschap vraagt. De kleur moet exact zijn zoals de rest van de auto en het spuitwerk moet natuurlijk zodanig worden opgebracht dat het er mooi en strak uitziet. Dit vraagt vakmanschap van de professional. En dit vakmanschap vindt u bij Faber in Baflo. Wij hebben vele jaren ervaring met het vakkundig herstellen van deuken en krassen en daarna deskundig auto spuiten Groningen. U ziet vrijwel niets meer van het gepleegde herstel aan uw auto en u kunt er hopelijk nog vele jaren veilig mee de weg op.

Wilt u uw auto laten spuiten door een vakman?

Wilt u dat uw auto wordt gespoten door een professional met liefde voor zijn vak? Dan vraagt u natuurlijk een offerte aan bij Faber in Baflo. Wij staan in de weide omgeving bekend als hét autoschadeherstelbedrijf. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0595 – 42 47 19, of stuur een bericht naar autoschade-berging-faber@planet.nl.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?