Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Auto uitdeuken Bedum

Autoschade en autoberging Faber uit Baflo staat tot uw dienst in de omgeving van Bedum. Wilt u bijvoorbeeld een auto uitdeuken in Bedum dan voorzien wij hierin. Met 25 jaar ervaring in autoschades heeft Faber het aanbod aan diensten uitgebreid met bergings- en transportzaken. Als u bijvoorbeeld met de auto in de berm bent beland na een ongeluk dan kan Faber het voertuig ophalen en u tijdelijk van een gratis leenauto voorzien zodat u mobiel blijft. Daarnaast spuit Faber ook auto’s, kozijnen, kasten en boten.

Andere diensten dan het auto uitdeuken Bedum

Voor de verwijdering van al uw scheuren en sterren in de ruiten van uw auto kunt u bij de glasservice van Faber uit Baflo terecht. Met kennis en expertise zullen wij de klus klaren. Ook kunnen wij uw auto wegslepen of u voorzien van een aanhanger. Het uitdeuken zonder spuitwerk van uw voertuig behoort ook tot de mogelijkheden. Dus in Bedum en omstreken kunt u ervan uit gaan dat wij met snelle service garant staan voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening op het gebied van de berging en transport van bijvoorbeeld auto’s.

Contactgegevens van Faber

Autoschade en –berging Faber is bereikbaar op het adres Hoogeweg 2 te Baflo. Indien u vragen heeft over onze diensten of een offerte wilt laten maken dan kunt u ook contact met Faber opnemen via de mail (autoschade-berging-faber@planet.nl). Voor al uw vragen met betrekking tot autoschade kunt u het beste 0595 424719 bellen en voor vragen omtrent autoberging belt u 0595 424500.

 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?