Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Uw auto uitdeuken in Garnwerd bij Faber Baflo 

Als gevolg van een ongeluk met een klein paaltje, kan er een deuk in uw auto zitten. Een klein deukje kan ook het gevolg zijn van een persoon, die tegen uw auto is gevallen. Wist u dat zelfs een hagelsteen al voor kleine deukjes kan zorgen? In veel gevallen hoeft een dergelijke deuk niet direct voor hoge herstelkosten te zorgen! Faber Baflo helpt u graag bij een auto uitdeuken in Garnwerd, of de omgeving hiervan. Breng de auto bij ons langs in Baflo, zodat we u met een vakkundig herstel van dienst kunnen zijn. 

Auto uitdeuken rond Garnwerd zonder te spuiten 

Een voordeel van de aanpak van Faber Baflo, is dat wij bij uw auto uitdeuken rond Garnwerd geen spuitwerk hoeven te verrichten. Dit maakt dat uw auto z’n originele kleur behoudt, dat het herstel van de schade veel goedkoper is en dat dit sneller verloopt. Vaak kunt u uw herstelde auto dezelfde dag nog bij ons ophalen. Zo voorkomen we, dat u een aantal dagen zonder auto zou zitten. Een auto uitdeuken in Garnwerd zorgt er tevens voor, dat de waarde van uw auto hoog blijft. 

Advies over een auto uitdeuken in Garnwerd 

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij een auto uitdeuken in Garnwerd of de omgeving hiervan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden aan uw voor kunnen leggen. Het is vanzelfsprekend afhankelijk van de omvang van de deuk in uw auto, hoe deze het beste hersteld kan worden. In onze garage vertellen de specialisten van Faber Baflo u hier graag meer over. 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?