Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Auto uitdeuken Uithuizen

Schade aan uw auto, het is soms in een seconde gebeurd. Even niet opletten, een paaltje over het hoofd zien of de schuld ligt bij een andere bestuurder. Of u nu een vrij nieuwe of al wat oudere auto heeft, het is nooit leuk om schade op te lopen. Ook niet omdat het laten uitdeuken vaak een dure grap is. De rekening valt vaak niet mee en als de verzekering de kosten niet dekt is dat vaak een belemmering om de deuk te laten herstellen. Bij Faber kunt u kleine deuken laten herstellen zonder dat de auto gedeeltelijk hoeft te worden overgespoten. Dus bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor auto uitdeuken Uithuizen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat uw auto uitdeuken op een degelijke maar toch goedkope manier

Wanneer u schade heeft als gevolg van een kleine aanrijding, of bijvoorbeeld als gevolg van een stevige hagelbui, laat ons dan eerst beoordelen of wij de schade kunnen herstellen zonder dat er hoeft te worden gespoten. Als dit het geval is dan zullen de kosten aanzienlijk lager zijn dan wanneer u uw auto ter reparatie naar een garagebedrijf brengt dat wel op de traditionele manier te werk gaat. Onze werkwijze zorgt er ook voor dat uw auto weer stijgt in waarde. Bij inruil zal de prijs zeker lager zijn als er deuken in de auto zitten. Dus ook dit  is een reden om de schade te laten herstellen. En zeg nu zelf; u wilt toch niet rondrijden met een auto waarin deuken zichtbaar zijn. Dus informeer direct naar de mogelijkheden voor auto uitdeuken uithuizen.

Vraag vandaag nog naar onze voordelige reparatiemogelijkheden

Heeft u één of meerdere kleine deuken in uw auto en wilt u deze schade goedkoop en onzichtbaar laten herstellen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0595 – 42 47 19. Per e-mail kunt u ons bereiken op het adres autoschade-berging-faber@planet.nl. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk proberen te beantwoorden.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?