Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Auto uitdeuken Winsum

Er is maar weinig vervelender en lelijker dan een deuk in uw auto. Toch is het soms niet te voorkomen. Overal op straat staan wel scheefstaande paaltjes en als u zelf niet de veroorzaker bent, rijdt vaak een ander wel tegen je aan. Een auto uit laten deuken is vaak erg duur en daar zitten veel mensen natuurlijk niet op te wachten. Autoschade en Autoberging Faber heeft hier de oplossing voor. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij uitdeuken zonder te hoeven spuiten of plamuren. Dat scheelt, zoals u zult zien, uiteindelijk erg veel in de kosten.

Auto uitdeuken

Er zitten nog veel meer voordelen aan uitdeuken zonder spuiten of plamuren. Als u uw auto komt brengen hebben we niet meerdere dagen nodig om die te herstellen. Uitdeuken zonder spuiten gebeurt veel sneller dan met spuiten. Zo kunt u dezelfde dag nog in uw eigen auto wegrijden bij ons bedrijf. Wij zijn werkzaam in het noorden van Nederland. Dus voor auto uitdeuken in Winsum bent u bij ons helemaal aan het juiste adres.

Contact Faber

Bent u nog niet helemaal overtuigd? Dan vragen wij u om een offerte bij ons aan te vragen. Dit is helemaal vrijblijvend en u kunt met uw eigen ogen zien dat het een stuk minder duur is dan in alle andere gevallen. Ga op onze website naar het kopje ‘offerte’ en vul uw gegevens in. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren op uw bericht. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken. Voor autoschade kunt u bellen naar 0595-424719 of mailen naar autoschade-berging-faber@planet.nl.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?