T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoberging Faber,
uw partner in autoberging

Hulp van een autoberging bij Eenrum 

Staat u na een ongeluk met een kapotte auto langs de kant van de weg? Faber Baflo helpt u graag bij het wegslepen hiervan. Als autoberging bij Eenrum bieden we u echter meer dan hulp bij het wegslepen van kapotte auto’s alleen. Zo kunnen we u helpen bij het herstel van een lichte schade aan uw voertuig. Denk bijvoorbeeld aan het uitdeuken van kleine deukjes, het herstellen van schade aan de laklaag op uw auto, enzovoorts. Voor het uitvoeren van welke herstelwerkzaamheden wilt u onze hulp inschakelen? Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden van onze autoberging bij Eenrum

Autoberging bij Eenrum inschakelen

Een autoberging bij Eenrum inschakelen doet u voornamelijk, wanneer het voertuig niet meer op veilige wijze te besturen is. Het herstel van een beschadigde auto zal niet altijd mogelijk zijn. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het herstellen van de laklaag, het uitdeuken van kleine deukjes en het herstel van schade aan de ruiten. Is de schade groter? In dat geval kan onze autoberging bij Eenrum zorgen voor het afslepen van uw voertuig naar een garage in de buurt. Vaak worden de kosten voor het afslepen vergoed door de verzekeraar. 

Meer informatie over onze autoberging bij Eenrum

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze autoberging bij Eenrum? Wilt u uw kapotte auto direct laten afslepen en bergen? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Faber Baflo staat voor u klaar, om samen met u naar de meest geschikte oplossing te zoeken in uw situatie. Een ongeluk of autoschade in het algemeen is al vervelend genoeg! Wij zorgen dat het vervolg zo soepel mogelijk geregeld wordt. 

Wist u dat?