T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoberging Faber,
uw partner in autoberging

Autoberging Groningen

Wanneer u met pech langs de weg komt te staan of u raakt betrokken bij een aanrijding of ongeval, dan is een belangrijke zorg de berging van uw auto. Autoberging Groningen kan dit voor u verzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw auto wordt opgehaald en naar onze garage wordt vervoerd voor vakkundig herstel. Ook voor u zorgen we voor vervangend vervoer zodat u weer veilig thuis komt. Ons werkgebied is in de regio Groningen, wij staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft.

Vakkundige berging van uw auto

Staat u met pech langs de weg, dan kunt u contact opnemen met Autoschade en Autoberging Faber. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om u en uw auto op te halen. Het afslepen van uw voertuig is inbegrepen bij uw WA-verzekering, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten. Wij brengen u naar huis of desgewenst naar een Andere eindbestemming. Wordt uw auto bij ons bedrijf hersteld, dan krijgt u gratis de beschikking over een leenauto zodat u kunt gaan en staan waar u maar wilt.

Bel of mail ons en wij komen naar u toe

Heeft u ons nodig, neem dan het liefst telefonisch contact met ons op, op die manier kunnen wij u het snelst helpen. U bereikt ons op nummer 0595-424500. U geeft ons uw locatie door en wij zorgen dat u zo snel mogelijk wordt opgehaald en dat uw auto naar onze garage wordt vervoerd voor vakkundig herstel van de schade of het mechanisch probleem. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto op pad kunt.

 

Wist u dat?