T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoberging Faber,
uw partner in autoberging

Betrouwbare en professionele autoberging bij Middelstum 

Lukt het u niet meer om uw auto te starten? Staat u met pech langs de kant van de weg? Of heeft u wellicht te maken gehad met een ongeluk? Onze autoberging bij Middelstum helpt u graag verder. De professionals van Faber Baflo zorgen voor het afslepen van uw voertuig naar onze garage. Hier kunnen we het voertuig tijdelijk voor u bewaren, of starten met lichte herstelwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het uitdeuken van het voertuig of het herstellen van glasschade. Mogelijk is enkel de ruit gesneuveld bij een ongeval of diefstal, waarbij het vervangen hiervan voldoende is om uw auto weer te kunnen gebruiken. 

Autoberging bij Middelstum inschakelen

Als autoberging bij Middelstum hebben we een professionele werkwijze hoog in het vaandel staan. Zo doen we er alles aan, om een verergering van de schade aan uw voertuig te voorkomen. Wist u dat u vaak niets betaalt voor het laten afslepen van uw voertuig door een professionele autoberging bij Middelstum? De kosten worden normaliter gedekt vanuit de WA-autoverzekering. Wij wikkelen alles rechtstreeks af met uw verzekeraar, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Daarbij helpen we u graag bij het regelen van vervangend vervoer. Zo kunt u uw weg al snel weer vervolgen. 

Direct hulp van onze autoberging bij Middelstum

Staat u momenteel met pech langs de kant van de weg, of wilt u uw auto om een andere reden laten afslepen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze autoberging bij Middelstum komt zo snel mogelijk naar u toe om uw auto zonder verergering van de schade voor u af te slepen. Dit doen we niet alleen naar onze eigen werkplaats in Baflo, maar ook naar een locatie naar keuze. 

Wist u dat?