T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoberging Faber,
uw partner in autoberging

Hulp van een professionele autoberging bij Winsum 

Staat u met pech langs de kant van weg? Heeft u een ongeluk gehad, waardoor u niet langer in uw auto kunt rijden? Faber Baflo is een professionele autoberging bij Winsum, die u graag helpt bij het afvoeren van uw beschadigde auto. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar! U kunt ervoor kiezen het voertuig bij u thuis af te laten zetten, maar deze ook naar onze garage laten vervoeren. Afhankelijk van de schade aan het voertuig kunnen we u hulp bieden bij het herstel van uw kapotte auto. Hoe kan onze autoberging bij Winsum u van dienst zijn? 

Autoberging bij Winsum inschakelen na een ongeluk

Na een ongeluk is het onverstandig om de weg nog op te gaan. Het is vaak lastig te zien op welke plekken uw voertuig beschadigd is, waardoor u mogelijk onnodig veel risico neemt door verder te rijden. Schade aan de laklaag van uw auto is duidelijk zichtbaar. Hoe weet u echter wat de staat is van de onderdelen onder de motorkap? Onze autoberging bij Winsum sleept uw voertuig af. In onze garage kunnen we u direct meer vertellen over de duur van het herstel van uw kapotte auto. 

Goedkope autoberging bij Winsum

Wist u dat het afslepen van uw auto door onze autoberging bij Winsum helemaal niet duur hoeft te zijn? De kosten voor het afslepen worden namelijk betaald door uw verzekeraar. Dit geldt ook wanneer u een WA-verzekering heeft. Wel zo fijn, wanneer uw eigen risico en no-claim niet beïnvloed worden door het inschakelen van onze autoberging bij Winsum. Neem contact met ons, wanneer u direct hulp nodig heeft of meer wilt weten! 

Wist u dat?