Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Voor autoopslag in Groningen kunt u terecht bij Faber

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. U ging ongetwijfeld niet met de auto op pad terwijl u er rekening mee hield dat u onderweg zou stranden met pech of na een aanrijding. Het bergen van uw auto laat u natuurlijk over aan een professioneel bedrijf. Voor autoopslag in Groningen kunt u terecht bij Faber autoberging in Baflo. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig deskundig wordt afgesleept en vervoerd naar ons bedrijf. Daar zorgen wij op uw verzoek voor autoopslag in Groningen. Uw auto kan bij ons bedrijf blijven totdat duidelijk is of deze gerepareerd kan worden of dat uw voertuig total loss wordt verklaard.

Professionele auto opslag in Groningen

Wilt u zeker zijn dat uw auto veilig staat in afwachting van reparatie of inspectie door de verzekeraar? Kies dan voor autoopslag in Groningen bij Faber Bergingsbedrijf in Baflo. Wij hebben ruime ervaring met het zorgvuldig bergen van gestrande voertuigen. Reparaties kunnen door ons bedrijf uiteraard ook deskundig worden uitgevoerd. Het vervangen van onderdelen wordt professioneel gedaan en conform de voorschriften van uw verzekering zodat u de kosten zoveel mogelijk vergoed krijgt. Als uw voertuig total loss is kunnen wij voor autoopslag in Groningen zorgen totdat duidelijk is wat er met het wrak moet gebeuren. U heeft hier dan zelf geen omkijken meer naar.

Neem contact op voor auto opslag in Groningen

Heeft u om wat voor reden dan ook opslag voor uw auto nodig, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen naar u toe voor deskundige berging van uw voertuig zonder dat er (meer) schade ontstaat. Wij zorgen voor gedegen opslag bij ons bedrijf. De kosten hiervan worden in sommige gevallen vergoed door uw verzekeraar. Indien dit het geval is wikkelen wij de financiën rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij. U bereikt ons het snelst via telefoonnummer 0595 - 42 45 00. Voor algemene informatie kunt u ook mailen naar autoschade-berging-faber@planet.nl.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?