Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Autoruit herstellen Groningen

Autoruitschade kan soms door een kleinigheid ontstaan. Een steentje tegen de ruit kan al genoeg zijn voor een ster in uw voorruit. Het is verstandig om dit soort schade zo snel mogelijk te laten repareren. Wilt u uw autoruit laten herstellen in Groningen of omgeving dan kunt u daarvoor terecht bij Autoschade en Autoberging Faber. Wij zijn specialist in het onzichtbaar herstellen van schade in autoruiten. Dit doen wij zeer deskundig en de kosten worden vaak door uw verzekering vergoed.

Laat uw autoruit herstellen in Groningen door Faber

Een sterretje in uw voorruit lijkt misschien niet zo erg. Maar het is zeker verstandig om het snel te laten repareren. Zo voorkomt u namelijk dat de ster doorscheurt en de hele ruit moet worden vervangen. Als u kiest voor autoruit herstellen in Groningen of omgeving dan bespaart u vaak hoge kosten. Het vervangen van de ruit is immers fors duurder dan het wegwerken van een ster met speciale hars. De ruit is weer net zo sterk als voor de schade en kan op deze manier weer jaren mee. 

Vraag een prijsopgave voor het laten herstellen van uw autoruitschade

Is er zo’n vervelend steentje tegen uw ruit geketst, of waren de hagelstenen in een stevige bui wel erg groot? Vraag dan direct offerte aan bij Faber in Baflo voor het herstellen van uw autoruit in Groningen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0595 – 42 47 19. U kunt ook per e-mail een prijsopgave vragen. Ons e-mailadres is autoschade-berging-faber@planet.nl, of gebruik het contactformulier op de website.

 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?