Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Autoruitschade Groningen

Heeft u schade aan uw autoruit, dan bent u bij Faber Baflo aan het juiste adres. Faber Baflo helpt u wanneer u autoschade heeft, bijvoorbeeld bij autoruitschade. Wij zijn al ruim 25 jaar gevestigd in Baflo, maar ons werkgebied bestrijkt het noorden van het land, met name de regio Groningen. Faber Baflo staat garant voor goede kwaliteit en service. Mocht u dus een keer in de omgeving van Groningen autoruitschade hebben, dan helpen wij u graag!

Wij helpen u graag bij autoruitschade Groningen

Autoruitschade komt veel voor. Binnen de dienstverlening van Faber Baflo is glasservice dan ook een belangrijk onderdeel. Een sterretje of een scheurtje in uw autoruit gebeurt al snel, dit kan zelfs bij een hevige hagelbui al ontstaan. Gelukkig kunnen wij u bij autoruitschade in de omgeving van Groningen helpen, wij proberen de ruiten op een zo optimaal mogelijke manier te repareren. Ook in ruitenvervanging zijn wij gespecialiseerd, en ook dit proberen wij tegen een zo scherp mogelijk tarief te bieden. Wij werken dan ook met de beste apparatuur en nieuwste technieken om uw autoruitschade in Groningen zo goed mogelijk op te lossen.

Contact

Faber Baflo is dus uw oplossing bij autoruitschade in Groningen. Wij zijn dan ook aangesloten bij Partners in Autoschade om onze service en garantie zo optimaal mogelijk te maken. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over Faber Baflo, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Via telefoon kunt u ons bereiken op 0594 424719 en via de mail op autoschade-berging-faber@planet.nl. Ook kunt u op onze website het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. ‘Voor schades groot of klein, moet u bij Autoschade Faber Baflo zijn’. 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?