Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Autoruitschade Winsum

Schade aan uw autoruiten komt altijd ongelegen. Zelfs een klein steentje tegen de ruit kan al een flinke barst of een ster tot gevolg hebben. U kunt deze schade het beste zo snel mogelijk laten herstellen. In sommige gevallen wordt uw auto niet goedgekeurd bij de APK als er een beschadiging in de ruit zit. Dit is bij voorbeeld het geval wanneer de schade zich bevindt in het “veegvlak” van de ruitenwissers. Bij autoruitschade Winsum is het dan ook zeer aan te raden om zo snel mogelijk een afspraak met ons te maken om de schade te laten herstellen.

Laat autoruitschade Winsum deskundig herstellen

Wanneer u autoruitschade Winsum heeft, laat deze dan deskundig herstellen door Autoschade Faber. Vaak is het niet nodig om de ruit te vervangen als er slechts sprake is van een sterretje in de ruit. Dit kan op professionele wijze worden gerepareerd zonder de ruit te vervangen. Wacht niet tot een sterretje doorscheurt tot een barst, want dan is vervanging van de ruit helaas nog de enige oplossing. U kunt dit voorkomen door autoruitschade tijdig te laten herstellen door een erkend schadebedrijf zoals het onze. Naast autoruitschade herstelt Faber uiteraard ook allerhande andere schade aan uw auto. U kunt indien gewenst tijdens de reparatie gebruik maken van een leenauto.

Kies voor kwaliteit bij het herstel van autoruitschade

Laat uw beschadigde autoruit herstellen door een bedrijf dat de juiste kennis in huis heeft om dit soort reparaties goed te kunnen uitvoeren. Wilt u een prijsopgave of meer informatie? U kunt een e-mail sturen naar info@autoschade-faber.nl. Wilt u direct een afspraak maken, belt u ons dan op telefoonnummer 0518 – 49 15 15.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?