Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Autoschade Bedum

Heeft u autoschade in Bedum opgelopen? Dit is natuurlijk erg vervelend. Echter, het is wel belangrijk dat u de betreffende autoschade in Bedum laat verhelpen op de korte termijn, vooral om verdere schade in de toekomst te voorkomen. Voor het laten verhelpen van autoschade in Bedum en omgeving bent u van harte welkom bij Autoschade Faber. Wij zijn actief in het gehele noorden van Nederland, en vooral in Groningen. Ook wanneer u met problemen langs de weg staat kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen u ophalen en de berging van uw voertuig verzorgen.

Uw betrouwbare partner bij autoschade in Bedum

U kunt bij autoschade in Bedum en regio altijd een beroep doen op onze professionele service. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Bergingsspecialisten en bij Partners in Autoschade. In Bedum kunnen wij meer dan 25 jaar ervaring inzetten bij het oplossen van uw schade, zodat u snel weer onbezorgd de weg op kunt. U mag altijd een vriendelijke dienstverlening verwachten. Daarnaast bent u bij autoschade in Bedum en regio verzekerd van een optimale garantie. Een hoge kwaliteit behoort dat ook tot onze prioriteiten.

Neem vrijblijvend contact op

Voor alle soorten autoschade in Bedum kunt u bij ons terecht. Wij zijn u van dienst bij zowel ernstige schade als bij relatief kleine schadeproblemen. Wilt u meer weten over onze service, onze kwaliteiten en onze mogelijkheden? Bel dan vrijblijvend naar 0595 – 42 47 19 of stuur een mail naar autoschade-berging-faber@planet.nl. Wij helpen u graag verder.

 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?