Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Autoschade Garnwerd

Het overkomt veel automobilisten vroeg of laat wel eens: autoschade. Meestal betekent dat veel geregeld en lang wachten. Niet bij Autoschade en Autoberging Faber. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van autoschade en helpen u graag bij uw problemen. We werken hoofdzakelijk in de regio Garnwerd. Dus heeft u autoschade in Garnwerd? Dan is dat voor ons geen probleem. Wij komen u ophalen langs de weg en we kunnen ook de berging van uw voertuig regelen.

Autoschade reparatie nabij Garnwerd

We slepen het voertuig zo snel mogelijk weg naar ons bedrijf of een door u gekozen bestemming. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat hierbij geen extra schade ontstaat. Dit wordt allemaal betaald door de verzekering, dus u hoeft niet bang te zijn voor hoge kosten. Ook als u WA-verzekerd bent wordt het afslepen vergoed. Wij regelen vervangend vervoer en dus kunt u zonder zorgen verder rijden. Ook zorgen wij voor de afwikkeling van de rest dat we contact opnemen met verzekering. Bij Faber hoeft u dus weinig zelf te regelen en niet te wachten.

Faber autoschade inhuren

U kunt ons via de telefoon bereiken, maar natuurlijk kunt u ons ook mailen. Op onze website vindt u onder het kopje contact een invulformulier. Als u daar de vraag achterlaat proberen wij zo snel mogelijk te reageren. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen als u al weet wat er aan de auto gedaan moet worden. Vul in dat geval het formulier onder het kopje offerte in. Wij doen ons best om binnen enkele dagen een offerte op te stellen.

 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?