Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Specialist in autoschade herstel nabij Groningen

Voor autoschade herstel rond Groningen bent u bij Faber Baflo aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben onze specialisten een ruime ervaring opgedaan in het herstellen van verschillende vormen van schade. Daarbij hebben wij ervaring in het repareren van verschillende soorten voertuigen. Naast het herstel van autoschade, kunnen we u bijvoorbeeld ook helpen bij schade aan een caravan. In veel gevallen zoeken wij naar mogelijkheden om de ontstane schade eerst lokaal op te lossen. Op deze manier hoeft niet uw volledige auto opnieuw gespoten te worden. 

Autoschade herstel rond Groningen uitvoeren

Wanneer u te maken heeft met schade aan uw voertuig, kunt u deze bij ons langsbrengen in Baflo. Onze specialisten inventariseren de ontstane schade en zorgen voor een passend plan van aanpak. Waar mogelijk zullen we een deuk uitdeuken zonder dat deze plek opnieuw gespoten hoeft te worden. Of dit ook in uw situatie mogelijk is, hangt sterk af van het type schade aan de auto en de omvang hiervan. Mocht het uitdeuken zonder spuiten niet mogelijk blijken te zijn, dan zorgen we voor een alternatieve oplossing. De kleur van de gebruikte lak wordt hierbij heel nauwkeurig uitgezocht. 

Meer informatie over autoschade herstel in Groningen 

Wilt u meer weten over autoschade herstel in Groningen? Of bent u benieuwd welke mogelijkheden wij u kunnen bieden, wanneer u momenteel te maken heeft met autoschade? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen informeren. Wij zorgen altijd voor een professionele oplossing, zodat uw auto er weer als nieuw uit komt te zien bij schade! 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?