Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Autoschade Leens

Voor een vakkundige autoschade hersteller in Leens gaat u naar Faber Autoschade. Wij herstellen al sinds 1975 verschillende vormen van autoschade voor verschillende klanten. Dankzij onze ervaring weten we precies hoe uw auto snel en professioneel kan worden hersteld.

Faber in Leens voor elk type autoschade

Faber Autoschade in Leens staat garant voor vakkundig schadeherstel. Wij werken alleen met de beste autoschadeherstellers om onze klanten kwaliteit te kunnen bieden. Onze specialisten weten van aanpakken en zorgen ervoor dat u binnen no time in een zo goed als nieuwe auto rijdt. Tot die tijd kunt u gebruik maken van een leen auto.
 
Naast een efficiënte werkwijze is het verlenen van service erg belangrijk bij Faber Autoschade in Leens. Autoschade is al vervelend genoeg, we willen u zoveel mogelijk ontzien. Zo helpen we u bij het invullen van schadeformulieren en kunnen we u informeren over verzekeringszaken. Garantie is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van service. Bij Faber Autoschade krijgt u vier jaar garantie op elke reparatie. Faber is FOCWA gecertificeerd en staat garant voor kwaliteit en service. FOCWA is hét keurmerk voor autoschadeherstellers.

Schadeherstel oplossingen van Faber Autoschade Leens

Voorafgaand aan het herstel kijken we wat er moet gebeuren. We sporen alle schadeplekjes op, zodat we de complete auto in een keer goed kunnen aanpakken. Vervolgens gaan onze specialisten aan de slag voor u. Er zijn verschillende manieren voor autoschadeherstel. Een aantal mogelijkheden zijn:

  • onderdelen (deels) vervangen
  • uitdeuken
  • laswerk
  • spuitenwerk
  • ruitreparatie/ruitvervanging

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers in Leens!

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?