Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Autoschade Middelstum

Heeft u autoschade in Middelstum en omstreken? Laat het herstellen door Faber Autoschade. Wij zitten bijna veertig jaar in het vak en kunnen uw auto, ongeacht het type, op efficiënte en professionele wijze herstellen. Dit kan door middel van onderdelen (deels) vervangen, uitdeuken, laswerk, spuitwerk, ruitreparatie of ruitvervanging. We nemen met u en uw verzekering door wat er moet gebeuren, zodat u precies weet wat u kunt verwachten van ons.  

Professioneel autoschade herstel in Middelstum

Faber Autoschade in Middelstum kenmerkt zich door goede service, topkwaliteit en een efficiënte werkwijze. Daarnaast is Faber aangesloten bij FOCWA Eurogarant, het keurmerk voor autoschadeherstellers. Bij Faber Autoschade in Middelstum kunt u rekenen op:

 • Vakkundig schadeherstel
  Faber Autoschade in Middelstum werkt alleen met vakkundige schadeherstellers. Onze ervaren specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en werken alleen met de beste materialen. Alles om de beste kwaliteit te kunnen leveren.
   
 • Uitstekende service
  Autoschade is vervelend, dus goede service is zeer welkom. Wij ondersteunen klanten op alle mogelijke manieren, van het invullen van schadeformulieren tot verzekeringszaken. Wij zorgen voor direct vervangend vervoer. Tot slot heeft u vier jaar garantie op elke reparatie.
   
 • Snelle werkwijze
  Ondanks dat u direct vervangend vervoer krijgt, is het vervelend om niet in uw eigen auto te kunnen rijden. Een snelle werkwijze is dan ook erg belangrijk bij autoschadeherstel. Onze medewerkers in Middelstum weten van aanpakken en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk in uw eigen auto rijdt.
   
 • FOCWA Eurogarant keurmerk
  Faber Autoschade in Middelstum voldoet aan de hoge eisen die FOCWA Eurogarant stelt aan autoschade bedrijven. We zijn dan ook erg trots op ons keurmerk, dat dient als een waarborg voor kwaliteit en service.
Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?