Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Hulp bij het herstel van autoschade in Onderdendam 

Faber Baflo is uw partner bij het herstel van autoschade rond Onderdendam. Vanuit Baflo kunnen we uw beschadigde auto wegslepen en direct van een reparatie voorzien. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en regelt u alles bij dezelfde partij! Onze professionele monteurs hebben een ruime ervaring in het herstel van diverse soorten autoschade rond Onderdendam. Zo kunnen we u in veel gevallen een passende oplossing bieden. Niet voor niets zijn we aangesloten bij Partners in Autoschade en de Nederlandse Vereniging van Bergingsspecialisten. Bij het herstel van wat voor type autoschade rond Onderdendam kunnen we u helpen? 

Autoschade in Onderdendam aan de lak van uw voertuig

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Voor u het weet zit er een kras in de lak van uw auto. Faber Baflo helpt u bij het herstel van dit type autoschade in Onderdendam. Wij analyseren de bestaande kleur van de lak op uw auto. Vervolgens blijven we mengen, tot we de juiste kleur hebben samengesteld. Zo is na het herstel van de autoschade niet te zien, dat enkel de kras behandeld is. Deze manier van werken is vanzelfsprekend veel goedkoper dan het volledig overspuiten van de auto. Ook voor spuitwerk aan boten, caravans, keukens en radiatoren kunt u bij ons terecht. 

Direct een afspraak maken voor herstel autoschade bij Onderdendam

Heeft u momenteel te maken met autoschade bij Onderdendam? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u direct op weg kunnen helpen. Samen stellen we een plan op voor het herstel van de schade. In het geval van schade door een ongeval kunnen we de auto direct voor u wegslepen. Op onze website vindt u meer informatie over het herstel van verschillende vormen van schade.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?