Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Autoschade reparatie Groningen

Wanneer u autoschade heeft dan is het verstandig om deze zo snel mogelijk te laten herstellen. Ook als u in principe wel kunt doorrijden met die deuk of flinke kras is het aan te raden om dit niet te doen. U kunt voor autoschade reparatie in Groningen of omgeving terecht bij Faber in Baflo. Wij kunnen de beschadiging aan uw auto vakkundig herstellen zodat u hopelijk nog vele jaren met plezier in uw auto kunt rijden. Ook als de schade door de verzekering wordt vergoed kunt u uw auto voor reparatie bij ons aanbieden.

Kies voor deskundige autoschade reparatie in Groningen

Als u een aanrijding heeft gehad dan kan uw auto welllicht niet meer zelfstandig rijden. In dat geval kan Faber in Baflo ook zorgen voor de berging en transport naar ons bedrijf. Als de schade nog hersteld kan worden dan regelen wij dat uiteraard graag voor u. Wij voeren iedere autoschade reparatie in Groningen of regio uit. Na het herstellen van deuken of krassen wordt uw auto uiteraard ook gespoten in de juiste kleur. U zult niets of hoegenaamd niets terugzien van de schade, hoe ernstig die er op het eerste gezicht ook uitzag. 

Neem contact met ons op voor een scherpe prijsopgave

Zoekt u een ervaren bedrijf voor autoschade reparatie in de regio Groningen? Neem dan contact op met Faber in Baflo. Wij helpen u graag als u uw beschadigde auto wilt laten herstellen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0595 - 42 47 19. Ook per mail zijn wij uitstekend te bereiken, ons adres is autoschade-berging-faber@planet.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?