Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Autoschade Warffum

Bent u op zoek naar een bedrijf in Warffum dat uw autoschade op professionele wijze kan herstellen? Neem eens contact op met Faber Autoschade. Wij zitten sinds 1975 in het vak en weten precies hoe we uw auto zo snel en professioneel mogelijk kunnen herstellen.

Faber in Warffum voor elk type autoschade

Faber Autoschade in Warffum is een officiële FOCWA Eurogarant autohersteller, een waarborg voor service en kwaliteit. Beide elementen staan dan ook hoog in het vaandel bij ons. Service bieden we onder andere door direct vervangend vervoer te regelen. Hierbij proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Ondanks dat is het vervelend om niet in uw eigen auto te kunnen rijden. Daarom werken onze specialisten zo efficiënt mogelijk aan het herstel van uw auto.

Faber autoschade ondersteunt u op alle mogelijke manieren, van het invullen van schadeformulieren tot zaken regelen met uw verzekering. U krijgt u bij Faber Autoschade vier jaar garantie op uw reparatie.

Kortom, Faber Autoschade in Warffum zorgt voor vakkundig schadeherstel, uitstekende service en een snelle werkwijze. Dit alles wordt bevestigd door ons FOCWA Eurogarant keurmerk. Faber biedt vele voordelen en staat voor service en kwaliteit!

Schadeherstel oplossingen van Faber Autoschade Warffum

Faber Autoschade in Warffum kan uw auto op verschillende manieren herstellen. Een aantal mogelijkheden zijn:

  • onderdelen (deels) vervangen
  • uitdeuken
  • laswerk
  • spuitenwerk
  • ruitreparatie/ruitvervanging

Uiteraard bespreken we van te voren wat we gaan doen. Dit stemmen we tevens af met uw verzekeringsmaatschappij. Vervolgens gaan onze specialisten in Warffum aan de slag en heeft u binnen no time een zo goed als nieuwe auto.
 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?