Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Autoschade Winsum

Heeft u autoschade en wilt u het zo snel mogelijk laten repareren door een bedrijf in de buurt van Winsum? Dan gaat u naar Faber Autoschade. Wij zitten al jaren in het vak een zijn FOCWA gecertificeerd.

Faber Autoschade in Winsum kan u op verschillende manieren helpen met autoschade. Wij voeren glasreparaties uit, kunnen uitdeuken, herstellen door middel van spuitwerk en als het desbetreffende onderdeel niet te repareren is kunnen we deze vervangen. Wat voor schade de auto ook heeft, wij zorgen voor professioneel herstel.

Service en kwaliteit bij Faber Autoschade in Winsum

Bij Faber Autoschade in Winsum staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast is een efficiënte werkwijze van groot belang. We snappen dat u geen dagen zonder uw eigen auto kunt of wilt, dus we zorgen altijd voor snel herstel. We zetten de voordelen van Faber Autoschade in Winsum graag op een rij:

 • Vakkundig schadeherstel
  Door alleen te werken met vakkundige en ervaren schadeherstellers kunnen we goede kwaliteit leveren.
   
 • Uitstekende service
  Faber Autoschade biedt service op alle mogelijke manieren. Zo helpen we u met schadeformulieren en verzekeringszaken, en krijgt u vier jaar garantie op de reparatie.
   
 • Snelle werkwijze
  Uiteraard krijgt u een vervangende auto als u uw eigen auto achterlaat ter reparatie. Toch rijdt elke klant het liefst in zijn of haar eigen auto. Daarom zorgen onze specialisten voor snel herstel.
   
 • FOCWA Eurogarant keurmerk
  FOCWA Eurogarant is hét keurmerk voor autoherstellers. We zijn erg trots op dit keurmerk dat garant staat voor kwaliteit en service.

 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?