Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Autoschadebedrijf Groningen

Wanneer u schade heeft aan uw auto door bijvoorbeeld een aanrijding, dan wilt u natuurlijk dat alles zo snel mogelijk geregeld wordt. Dat u opgehaald wordt wanneer u langs de weg staat en dat de berging van uw auto wordt verzorgd. Bij schade aan uw auto is autoschadebedrijf Groningen uw partner.

Schade aan uw auto verholpen via Autoschadebedrijf Groningen

Bij schade aan uw auto door een ongeluk of wanneer u ergens tegen aanrijdt, wilt u een betrouwbare partner. Een partner die werkzaamheden snel, goed en kwalitatief uitvoert. En natuurlijk tegen een gunstige prijs. Autoschadebedrijf Faber Groningen is al ruim 25 jaar actief in het noorden van het land. Sinds 1995 verzorgen we ook de berging en transport van verschillende soorten voertuigen. Wanneer u een aanrijding heeft gehad kan de schrik groot zijn. U zit wellicht niet direct te wachten op administratieve rompslomp. Wij nemen daarom de rompslomp uit uw handen zodat u niet ook nog eens achter allerlei zaken aan moet. Wij halen u op en slepen uw auto naar ons bedrijf of een andere eindbestemming. Uw voertuig wordt op een professionele manier versleept zodat er geen bijkomende schade ontstaat. Wanneer u verzekerd bent is berging en transport gratis, zelfs bij een WA-verzekering.

Hoe neemt u contact op?
U kunt ons bedrijf op vele verschillende manieren bereiken. Ook kunt u ons volgen via de sociale media: Twitter, Youtube en Facebook. Maar natuurlijk kunt ons op de ouderwetse manier gewoon bellen. Dat kan op telefoonnummer: 0595-424719 voor autoschade en op 0595-424500 voor autoberging. Voor offertes kunt u de pagina offerte bezoeken.

 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?