Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Gespecialiseerd autoschadebedrijf nabij Winsum

Heeft u te kampen met schade aan uw auto? Laat uw beschadigde auto herstellen door ons gespecialiseerde autoschadebedrijf nabij Winsum. Onze specialisten inventariseren de schade aan uw voertuig en zorgen vervolgens voor een passend herstel. Dit kan bijvoorbeeld het uitdeuken van uw auto zijn, maar ook het herstel van lakschade. Door de kleur van de lak zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de kleur van uw auto, zal de schade nauwelijks of helemaal niet meer te zien zijn na het herstel hiervan. De lak die hierbij gebruikt wordt door ons autoschadebedrijf bij Winsum is van een bijzonder hoge kwaliteit. 

Autoschadebedrijf bij Winsum biedt diverse diensten 

Ons autoschadebedrijf nabij Winsum biedt u verschillende diensten aan. Reeds werd al beschreven, dat we een kleine deuk voor u kunnen uitdeuken. Na het uitdeuken is het lang niet altijd noodzakelijk om de lak van uw auto te herstellen. Mocht er ook sprake zijn van lakschade, dan zullen we dit eveneens voor u aanpakken. Zo lijkt uw auto weer als nieuw, na onze herstelwerkzaamheden. Ook bij schade aan uw ruiten in de auto staat ons autoschadebedrijf bij Winsum voor u klaar. Door het glas in een vroeg stadium te laten herstellen, loopt u geen onnodig gevaar tijdens het rijden. Een sterretje in de ruit kan al snel uitgroeien tot een barst. 

Afspraak maken bij ons autoschadebedrijf rond Winsum 

Laat uw auto herstellen door onze schadespecialisten. Ons autoschadebedrijf nabij Winsum staat u graag telefonisch of per mail te woord, als u meer over onze werkwijze wilt weten. Ook kunt u op deze wijze direct een afspraak inplannen voor het herstel van uw auto. Wanneer mogen we uw auto herstellen? 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?