Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Autoschadeherstel Baflo

Wanneer u een ongeluk of aanrijding heeft met de auto is dat natuurlijk heel vervelend. Ongeacht wie schuld heeft aan de aanrijding, u wilt natuurlijk d e schade zo snel mogelijk hersteld hebben. En daarvoor bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor autoschadeherstel Baflo. De schade moet goed hersteld worden zodat u weer veilig met uw auto de weg op kunt, maar dit mag natuurlijk niet te veel kosten. Bij Faber in Baflo bent u daarvoor aan het goede adres. Door onze geavanceerde techniek van uitdeuken is het in sommige gevallen zelfs mogelijk om een deuk te verwijderen zonder dat de auto daarna hoeft te worden overgespoten.

Kies voor autoschadeherstel Baflo voor de vakmensen van Faber

Heeft u schade aan uw auto, laat deze dan herstellen door een ervaren bedrijf voor autoschadeherstel Baflo. Bij ons is uw auto in goede handen. Wij kunnen deze indien rijden niet meer mogelijk is ook voor u bergen en vervolgens de schade in ons bedrijf herstellen. Natuurlijk ontvangt u eerst een kostenopgave en overleggen wij met uw verzekering indien van toepassing. Wij kiezen altijd voor de beste en goedkoopste oplossing zodat u voor zo min mogelijk geld en in zo kort mogelijke tijd weer de weg op kunt. Uw auto wordt altijd zodanig hersteld dat er van de schade niets of zo goed als niets meer te zien is. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt.

Vraag nu een offerte voor het herstellen van uw autoschade

Heeft u autoschade en wilt u deze vakkundig laten herstellen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons bereiken via ons mailadres autoschade-berging-faber@planet.nl. Wilt u telefonisch  contact, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0595 – 42 47 19. Wij zullen u altijd goed adviseren en zorgen voor een scherpe offerte.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?