Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Autoschadeherstel Groningen

U hebt schade aan uw auto en u wilt dat herstellen, dan is autoschadeherstel Groningen waar u moet zijn. Wij hebben jarenlange ervaring in het herstellen van schade in het noorden van het land. We zijn voornamelijk actief in de omgeving Groningen waar we een breed pakket aanbieden van herstelwerkzaamheden. Ons bedrijf is aangesloten bij Partners in Autoschade om u als klant de beste service en garantie te kunnen geven.

Autoschade herstellen

Faber autoschadeherstel Groningen is een bedrijf met jarenlange ervaring in het herstellen van verschillende soorten schade aan auto’s en andere soorten voertuigen. Allerlei soorten werkzaamheden die nodig zijn bij het herstellen van schade worden bij ons gedaan onder één dak. Zowel uitdeuken, richten als spuiten wordt bij ons gedaan. In ons bedrijf kunnen kleine deuken worden uitgedeukt zonder te spuiten. Dit is niet alleen goedkoper, uw voertuig is ook veel sneller klaar. Voor grotere schade aan uw auto is spuitwerk vaak wel noodzakelijk. Wij werken met lak van het topmerk PPG, hiermee kan elk gewenste kleur gecreëerd worden. Verder wordt door onze professionele medewerkers gewerkt met de nieuwste spuittechnieken zodat uw auto een zo goed als nieuw uiterlijk gegeven kan worden.

Laat ons u informeren

Wilt u meer informatie over ons autoschadeherstelbedrijf en wat wij voor u kunnen doen, of heeft u misschien een andere vraag? Laat dan uw gegevens achter op onze website. Dit kan onder meer door het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen. Dat kan op telefoonnummer: 0595-424719. Hiernaast kunt u per mail contact met ons opnemen: autoschade-berging-faber@planet.nl.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?