Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Autoschadeherstel Winsum

Wanneer u autoschadeherstel in Winsum nodig heeft, dan is dit natuurlijk heel vervelend. Niemand zit te wachten op schade aan de auto. Het is vaak een emotionele zaak, maar vooral ook een belemmerende kwestie. Veel mensen kunnen niet lang zonder auto en dan is het natuurlijk heel naar wanneer de auto lang moet blijven staan bij een bedrijf voor autoschadeherstel in Winsum. Wanneer u zoekt naar de beste mogelijkheden om de schade aan uw auto te laten herstellen, dan kunt u eens nader kennis maken met Autoschade H.J. Faber. Wij bieden u een zeer complete service wanneer het gaat om autoschadeherstel in Winsum.

Uw professional in autoschadeherstel in Winsum

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn wanneer u behoefte heeft aan vakkundig autoschadeherstel in Winsum. Wij kunnen deuken, krassen en andere schades herstellen op een manier zodat u niets meer ziet van de schade. Uiteraard kunnen wij vooraf met u bespreken wat wij kunnen doen om de schade te verwijderen. Soms kan het met herstel- en spuitwerk worden opgelost, maar het kan ook voordeliger zijn om een onderdeel te vervangen, zoals een nieuw portier bijvoorbeeld. Bij ons bedrijf voor autoschadeherstel in Winsum denken wij graag met u mee en zorgen wij voor de beste oplossingen.

Neem contact met ons op

Wanneer u interesse heeft in de mogelijkheden van ons bedrijf op het gebied van autoschadeherstel in Winsum, dan kunt u eens contact met ons opnemen. Bel naar 0595 – 42 47 19 of stuur een mailtje naar autoschade-berging-faber@planet.nl. Wij informeren en adviseren u graag. Uiteraard stellen wij ook graag van tevoren een offerte voor u op, zodat u weet hoe het financiële plaatje eruit zal zien. Indien mogelijk regelen wij dit uiteraard met de verzekering.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?