Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Autospuiterij nabij Groningen doet uw auto als nieuw lijken 

Heeft u te maken met schade aan uw auto? Schakel in dat geval Faber Baflo in, een autospuiterij nabij Groningen, om uw auto weer als nieuw te laten lijken! Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het herstellen van verschillende soorten schade. Naast het herstel van grovere schade, zoals deuken in de auto, kunnen we ook lakschade in veel gevallen herstellen. Bij het herstellen van de lakschade aan uw auto wordt enkel gebruik gemaakt van kwalitatief goede materialen. Zo wordt er enkel lak gebruikt van het gerenommeerde PPG. Dit topmerk staat al jaren bekend om haar goed dekkende lak!

Diensten van een autospuiterij bij Groningen 

Faber Baflo kan kleine krasjes voor u wegwerken, maar ook grotere oppervlakken van een nieuwe laklaag voorzien. Wist u dat het zelfs mogelijk is om uw gehele auto van kleur te laten veranderen? Wellicht heeft u onlangs een tweedehands auto aangeschaft, maar bent u niet tevreden over de kleur hiervan. Wij spuiten de auto in de kleur die u wenst! Vooraf zullen we u altijd een overzicht geven van de mogelijkheden die u hierbij heeft. Bij het herstel van schade aan de lak van uw auto, gebruiken we een aantal monsters om zo dicht mogelijk bij de originele kleur van de lak te komen. 

Meer informatie over onze autospuiterij nabij Groningen 

Neem vrijblijvend contact met onze specialisten op, om u te laten informeren over de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Samen zoeken we naar een passende oplossing om de schade aan uw auto zo goed mogelijk te herstellen. Zo lijkt uw auto na het herstel hiervan weer als nieuw! 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?