Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Autostalling Groningen

Heeft u een goede en professionele autostalling in Groningen nodig? Dan kunt u terecht bij Autoschade H.J. Faber. Wij zijn uiteraard op de eerste plaats een autoschadeherstelbedrijf, maar onze dienstverlening is breder dan dat. Ook wanneer u behoefte heeft aan een goede autostalling in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een ruime, goed georganiseerde en goed beveiligde autostalling in Groningen waar u de auto voor korte of langere periode veilig kunt plaatsen.

Uw auto staat veilig in onze autostalling in Groningen

Wij kunnen u garanderen dat uw auto veilig staat in onze autostalling in Groningen. Er is gezorgd voor een professionele beveiliging van de stalling, zodat alle risico’s zo veel mogelijk worden beperkt. Uiteraard heerst er ook een goed klimaat in de autostalling in Groningen, waardoor u zeker weet dat de auto de kwaliteit behoud zolang deze bij ons in de stalling opgeslagen staat. Uiteraard bent u welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze autostalling in Groningen. Wij kunnen u dan direct meer vertellen over de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden.

Contact

Voor betaalbare autostalling in Groningen bent u welkom bij Autoschade H.J. Faber. Onze stalling is in de provincie Groningen te vinden in de plaats Baflo. U kunt bellen naar 0595 - 42 47 19 of een mail sturen naar autoschade-berging-faber@planet.nl voor meer informatie of advies op basis van uw behoeften. Uiteraard kunnen wij u ook altijd voorzien van een vrijblijvende offerte voor de autostalling in Groningen. 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?