T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoberging Faber,
uw partner in autoberging

Bergingsbedrijf Groningen

Welkom bij Faber Autoschade en Autoberging. Wij repareren al ruim 25 jaar auto’s, caravans en landbouwvoertuigen. Ook doen aan autoberging en het transporteren we auto’s en motoren. Bent u gestrand en zoekt u een bedrijf om uw auto op te pikken? Bel dan Faber Autoberging en Autoschade.

Faber autoberging

Het is natuurlijk zeer vervelend als u midden op de Groningse wegen gestrand bent of een ongeluk met uw auto heeft en deze niet meer wilt starten. Wie belt u dan? Autoschade en Autoberging Faber staat voor u klaar om uw voertuig mee naar ons bedrijf te slepen, of een andere bestemming die u zelf aangeeft. Wij zijn een professioneel autoberging bedrijf en zorgen ervoor dat uw voertuig geen verdere schade oploopt. Ook over kosten hoeft u zich geen zorgen te maken: het afslepen van uw voertuig wordt vergoed door de verzekeraar, wat wel net zo fijn is. Dan kunt u meteen weer uw reis vervolgen met een vervangende auto, die wij natuurlijk voor u regelen.

Neem contact op

U kunt ons contacteren voor meer informatie door te bellen of een e-mail te sturen. Bellen voor Autoschade doet u naar het nummer 0595-424719 en voor Autoberging Faber kunt u bellen naar 0595-424500. Mailen kan naar het adres autoschade-berging-faber@planet.nl. Wij zitten gevestigd aan de Hoogeweg 2 in Baflo. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen wat betreft eventuele schade aan uw auto. Dit kunt u doen door het formulier op de website in te vullen.

 

Wist u dat?