Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Uw boot laten spuiten nabij Groningen 

Onder meer ijsvorming, de aanwezigheid van chemicaliën in het water en botsingen met de kade zorgen voor schade aan de laklaag van uw boot. Om de boot z’n oorspronkelijke look terug te geven, kan uw boot opnieuw laten spuiten nabij Groningen noodzakelijk zijn. Zelf herstelwerkzaamheden aan de laklaag uitvoeren blijkt vaak niet eenvoudig. Faber Baflo helpt u graag bij uw boot laten spuiten rond Groningen! Wij hebben de kennis en expertise om de boot z’n oorspronkelijke, of een nieuwe kleur te geven. Naast een boot laten spuiten bij Groningen, behoort ook het herstel van de laklaag van uw auto tot onze mogelijkheden. 

Mogelijkheden bij een boot laten spuiten rond Groningen 

Een boot laten spuiten bij Groningen begint voor ons met een inventarisatie van uw wensen. Wilt u de bestaande kleur van de boot herstellen, of wilt u deze een nieuwe kleur geven? Bij het spuiten van de boot werken wij met de lak van PPG. PPG biedt liefst 128 verschillende basiskleuren. Zit de door u gewenste kleur hier nog niet bij? Geen probleem, we kunnen de verschillende basiskleuren met elkaar mengen. Zo bieden we u altijd een kleur, die aansluit op uw wensen. Naast de mogelijkheid om uw volledige boot te laten spuiten bij Groningen, kunnen we ook voor lokale herstelwerkzaamheden aan de laklaag zorgen.  

Meer informatie over boot laten spuiten bij Groningen 

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij een boot laten spuiten rond Groningen? Of wilt u weten welke basiskleuren PPG biedt? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies, om uw boot naar zijn oorspronkelijke staat te kunnen herstellen. 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?