Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Verouderde caravan overspuiten in Groningen 

Door de jaren heen kan uw caravan sterk verouderd zijn geraakt, waarbij de lak aan de buitenzijde van de caravan zijn glans verloren heeft. Uw caravan overspuiten in Groningen is in zo’n situatie een goede oplossing, om uw caravan weer als nieuw te laten lijken! Ook kan er sprake zijn van lichte schade aan het lak. Denk aan mensen die per ongeluk met een jas of sleutel langs de caravan zijn geschuurd, schade als gevolg van een ongeluk met uw caravan, schade door het raken van een boom of struik, enzovoorts. In dit artikel vertellen we u meer over hetgeen Faber Baflo voor u kan doen om uw caravan weer als nieuw te laten lijken. 

Caravan overspuiten in Groningen of laten bijspuiten 

Faber Baflo biedt verschillende oplossingen voor caravans met schade. Zo heeft u de keuze tussen het overspuiten van de caravan, of het lokaal bijspuiten van de lak. Bijspuiten is interessant wanneer het om een zeer beperkte en oppervlakkige schade aan de caravan gaat. Wij proberen de kleur van de gebruikte lak zo uit te zoeken, dat deze naadloos aansluit bij de rest van de lak aan de buitenzijde van uw caravan. 

Mocht u de laklaag als geheel willen vernieuwen, bijvoorbeeld doordat de laklaag z’n glans verloren is, dan kunt u de caravan laten oversluiten bij Faber Baflo. 

Meer weten over een caravan overspuiten in Groningen 

Bent u benieuwd of het overspuiten van uw caravan in Groningen ook voor u interessant kan zijn? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, om u te laten informeren over onze mogelijkheden. Naast caravans spuiten wij ook verschillende andere voertuigen over bij lakschade of een dof geworden laklaag. U kunt ons zowel telefonisch, als per mail bereiken! 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?