Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Glasschade auto Groningen

Glasschade kan iedereen gebeuren, een steentje kan al genoeg zijn voor een ster of een barst. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om ermee te blijven rondrijden, maar een ster of een scheur kan verergeren en dan is het soms nodig om de gehele ruit te vervangen.  Wanneer u zich eerder bij ons meldt, kunnen wij de schade vaak op een veel goedkopere manier herstellen. Vervangen van de gehele ruit is dan vaak niet nodig. Dus heeft u glasschade auto Groningen, blijf er dan niet te lang mee rond rijden maar kies voor onze professionele methode om glasschade onzichtbaar te herstellen.

Glasschade aan uw auto wordt hersteld zonder vervanging van de ruit

Bij een klein sterretje of een kleine scheur in de ruit is het meestal niet nodig om de ruit te vervangen. De schade kan worden hersteld met behulp van onze geavanceerde apparatuur en doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken. Als u verzekerd bent voor ruitschade kunnen wij de financiële afwikkeling ook direct met uw verzekeraar regelen zodat u daar geen omkijken meer naar hebt. Voor uw glasschade auto Groningen is er maar één adres; Faber

Maak direct een afspraak voor het herstel van uw glasschade

Voorkom dat de ster in uw autoruit doorscheurt en een flinke barst wordt. Maak vandaag nog een afspraak met onze glasservice om de ster vakkundig te laten herstellen. U kunt hiervoor direct een afspraak maken door ons te bellen op telefoonnummer 0595 – 42 47 19. U kunt, als u meer informatie wilt over de methode die wij toepassen voor autoruitherstel, ook een e-mail sturen naar autoschade-berging-faber@planet.nl.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?