Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Glasschade auto Uithuizen

Het kan zomaar gebeuren dat er een deukje of krasje in uw autoruit komt. Bijvoorbeeld als gevolg van steenslag of door een (poging tot) inbraak. Schade aan uw ruit kunt u het beste zo snel mogelijk laten repareren. Een klein sterretje lijkt misschien niet zoveel kwaad te kunnen, maar kan uitgroeien tot een groter probleem als het sterretje opeens een barst wordt. Door de schade direct te laten repareren kunt u dus erger voorkomen. Faber Autoschade kan u daarbij van dienst zijn en helpt u graag snel weer op weg.

Niet mee doorrijden

Wanneer u te maken heeft met glasschade auto Uithuizen, kunt u direct Faber Autoschade bellen om uw ruit te laten herstellen. Ons doel is om uw glasschade zo snel mogelijk te repareren, zodat u snel weer verder kunt. Want een sterretje of barst in uw ruit komt altijd op een ongelegen moment. Toch kunt u er beter niet mee doorrijden, want het kan gebeuren dat het probleem daar alleen maar erger door wordt. Daarom stemmen wij onze service graag af op uw wensen.

Kom langs in de werkplaats

Wanneer u te maken heeft met glasschade en dit door ons wilt laten repareren, kunt u direct bij ons langskomen. Onze werkplaats bevindt zich aan De Wissel 17D in Annaparochie. U kunt uiteraard ook eerst telefonisch contact met ons opnemen om uw probleem te bespreken en meer informatie te krijgen over de mogelijkheden om uw ruit te repareren. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0518 – 491515. U kunt ons ook per email bereiken via info@autoschade-faber.nl

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?