Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Glasschade auto Winsum

Heeft u glasschade aan uw auto in Winsum? Dan is het belangrijk dat u deze glasschade aan de auto in Winsum laat repareren op de korte termijn. Het is namelijk zo dat glasschade verergert naar mate u er langer mee rond blijft rijden. Verschillen in temperatuur kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat een sterretje zich vormt tot een barst die zich kan uitstrekken over de hele lengte of breedte van uw raam. U kunt dit gemakkelijk voorkomen door glasschade aan de auto in Winsum direct te laten repareren.

Glasschade aan de auto in Winsum laten repareren

Minimale glasschade aan de auto kan in Winsum in de meeste gevallen nog goed worden gerepareerd. Een reparatie van de autoruit is natuurlijk voordeliger dan het vervangen van de autoruit. Juist hierom is het belangrijk om de glasschade aan de auto in Winsum te laten repareren voordat dit, door het ontstaan van ernstiger schade, niet meer mogelijk is. U kunt uitstekend bij Faber terecht om de glasschade aan de auto in de regio Winsum te laten repareren op de korte termijn. Wij zorgen ervoor dat u snel weer veilig de weg op kunt.

Neem contact op bij glasschade aan uw auto

Wilt u uw glasschade aan de auto in Winsum of regio laten repareren? Wij staan graag voor u klaar. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Bel dan naar 0595 – 42 47 19 of stuur een mailtje naar autoschade-berging-faber@planet.nl. Staat u ergens langs de weg met ernstige ruitschade en kunt u niet meer op veilige wijze naar onze locatie rijden? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat de auto op de betreffende locatie wordt opgehaald.

 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?