Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Glasservice Groningen

Heeft u autoruitschade dan wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen. Blijven rondrijden met een barst in uw voorruit kan bovendien gevaarlijk zijn en als de barst op een plaats zit die binnen het bereik van de ruitenwissers valt loopt u het risico een boete te krijgen. U kunt daarom het best glasschade Groningen inschakelen en de ruit zo snel mogelijk laten herstellen door een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Ons bedrijf heeft deze expertise. Als er slechts sprake is van geringe schade in de vorm van een sterretje, dan kan de ruit ook worden gerepareerd en hoeft deze niet te worden vervangen. Als u daar te lang mee door blijft rijden kan de ster doorscheuren en is het alsnog nodig de ruit te vervangen.

Glasservice Groningen levert vakwerk

Wilt u vakwerk dan gaat u naar Glasservice Groningen. Het zetten van een nieuwe autoruit is een secure aangelegenheid, want er mogen onderweg natuurlijk geen ongelukken gebeuren. Heeft u ruitschade door steenslag of na een aanrijding, dan helpen wij u graag snel en deskundig met het plaatsen van een nieuwe ruit. U kunt snel weer de weg op.

Vraag meer informatie of advies

Vraag meer informatie over Glasservice Groningen en neem vandaag nog contact met ons op via de website. U kunt uw vragen direct stellen en onze deskundigen zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen om u verder te adviseren. Wij leveren ruiten voor alle soorten auto’s, wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?