Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Glasservice in Winsum om glasschade te laten herstellen 

Het zal u niet onbekend zijn dat een sterretje in de ruit al snel tot een ernstige barst kan leiden! Wist u dat een sterretje in de ruit al kan ontstaan tijdens een hagelbui? Om een dergelijke situatie te voorkomen, biedt Faber Baflo u een glasservice in Winsum en omgeving aan. Kom bij ons langs in Baflo, of laat uw auto bij uw woning ophalen door een van onze monteurs. Wanneer u verzekerd bent voor glasschade kunnen we het herstel van de schade vaak direct met uw verzekeraar regelen! Zo heeft u hier geen omkijken meer naar en bent u verzekerd van een snelle oplossing. 

Hulp van onze glasservice in Winsum bij schade 

Onze glasservice kan u in Winsum op twee manieren helpen. Wij kunnen een kapotte ruit in uw auto vervangen of herstellen. Het is afhankelijk van de aard van de schade, welke oplossing het meest voor de hand ligt. Vaak is een sterretje of scheurtje in de ruit relatief eenvoudig te herstellen. Een ruit hoeft in zo’n geval niet vervangen te worden en u heeft de auto snel weer terug! Zou u te lang door blijven rijden met een sterretje, dan moet de ruit vaak wel vervangen worden. 

Advies van een specialist op het gebied van glasservice in Winsum 

Bent u benieuwd of een plekje op uw ruit een beginnend sterretje kan zijn? Of wilt u meer weten over de kwaliteit die wij u bieden bij het herstellen en vervangen van ruiten? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op, om dergelijke punten door te spreken. 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?