Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Lakschade auto Winsum

Wilt u de lakschade van uw auto uit Winsum laten opmeten? Faber uit Baflo heeft 25 jaren ervaring met autoschades, maar het is ook mogelijk om bij Faber de deuken uit uw auto te laten halen. Voor lakschade auto Winsum bent u bij ons in elk geval goed. Daarnaast is Faber ook dagelijks in de weer met autobergings en –transportzaken. Autoschade en autoberging Faber uit Baflo is vooral werkzaam in Noord-Nederland en dan met name de regio Groningen. Dus ook in de omgeving van Winsum. Faber spuit al uw auto’s, boten maar ook radiatoren, kasten en kozijnen.

Naast lakschade auto Winsum glasschade laten opmeten

Heeft u averij opgelopen op de autosnelweg aan de ruiten van uw auto? Of heeft u een ongeluk gehad waardoor er glasschade is ontstaan? Dan kunt u dit laten behandelen door Faber uit Baflo. Reparaties van sterren en scheuren kunt ook vakkundig door ons laten verzorgen. Of wilt u misschien een aanhanger huren via Faber? Ideaal als u tijdens een vakantie bijvoorbeeld ergens in de berm bent geraakt met panne. Of wilt u de auto weg laten slepen? Dan wordt er door Faber tevens een voertuig voor u geregeld waarmee u uw reis kunt vervolgen.

Neem contact op met Faber

Via de website kunt u een offerte aanvragen bij Faber. Daarnaast staan wij u al te graag te woord bij al uw vragen met betrekking tot onze diensten. Faber is bereikbaar omtrent autoschade per telefoonnummer 0595-424719 en voor al uw vragen met betrekking tot autoberging kunt u 0595-424500 bellen. Autoschade en autoberging Faber is gelegen op de Hoogeweg 2 te Baflo.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?