Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Herstel van ruitschade aan een auto in Groningen 

Schade aan ruiten van auto’s komt regelmatig voor. Denk bijvoorbeeld aan een opspringend steentje, die tegen de ruit vliegt. Het resulteert in veel gevallen in een klein sterretje, die u op korte termijn dient te laten herstellen. Zou u dit niet doen, dan groeit het sterretje al snel uit tot een barst! Ook bij een ongeluk met andere voertuigen is de kans op ruitschade aan uw auto in Groningen groot. Faber Baflo helpt u graag bij het herstel van schade! Daarbij kunnen we uw auto in het geval van een ongeluk voor u wegslepen. 

Ruitschade aan uw auto in Groningen laten repareren 

Bij ruitschade aan uw auto in Groningen heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt de volledige ruit laten vervangen. Een alternatief is een lokale reparatie, wat vaak voornamelijk interessant is bij een sterretje of een kleine scheur. Het repareren van een ruit is aanzienlijk goedkoper dan het vervangen hiervan. Daarbij is ook een reparatie nauwelijks zichtbaar! Faber Baflo zal altijd eerst proberen ruitschade aan een auto in Groningen op te lossen met een reparatie. Lukt dit niet, dan kan worden overgegaan op het vervangen van de ruit. 

Afspraak maken bij ruitschade aan de auto in Groningen 

Heeft u momenteel te maken met ruitschade aan uw auto in Groningen? Faber Baflo staat voor u klaar! Kom eens langs met uw voertuig, of maak telefonisch een afspraak. Ook wanneer u meer wilt weten over onze werkwijze, staan we u graag te woord. Samen zoeken we naar de beste manier om schade aan uw ruiten te herstellen. Het liefst zonder de volledige ruit te moeten vervangen! Wanneer mogen we uw kapotte ruit repareren? 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?