Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl

Autoschade Faber spuitwerk,
voor uw auto, caravan, boot of keuken

Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Spuitwerk

Als schadeherstelbedrijf is spuitwerk een belangrijk onderdeel van de diensten die we aanbieden. In de loop der jaren hebben we onze spuittechnieken steeds verder ontwikkeld. Ons spuitwerk gaat inmiddels ook verder dan alleen autospuitwerk. In principe spuiten we alles waar lak op zit. Denk hierbij aan:

  • spuitwerk auto's
  • spuitwerk boten
  • spuitwerk keukens
  • spuitwerk radiatoren

Voor een aantal bedrijven hebben we ook kasten, deuren en kozijnen voorzien van spuitwerk. Alles is mogelijk bij Faber Autoschade!  

Spuitwerk van topkwaliteit

Als professioneel spuitwerkbedrijf werken wij met lak van Lesonal. Lesonal levert lak van de beste kwaliteit dat voldoet aan alle milieu-eisen.  

Met de 128 basiskleuren die Lesonal levert kunnen we elke gewenste kleur creëren. Er zijn geen fabriekskleuren die precies hetzelfde zijn als de kleur van het product dat u door ons wilt laten lakken. Het is dan ook een kunst om de kleur na te bootsen. Ons bedrijf gaat deze uitdaging graag aan! Door een gespoten monster nauwkeurig te vergelijken met de lak van uw product bepalen we de kleur. We gaan door totdat we de exacte kleur hebben gevonden.  

Kortom, alleen door te werken met de beste laksoorten en de beste technieken kunnen we onze klanten kwaliteit bieden. Wilt u meer weten? Neem contact op met onze medewerkers, zij informeren u graag.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?