Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Spuitwerk caravan Groningen

Zoekt u een bedrijf dat het spuitwerk voor uw caravan in Groningen voor zijn rekening kan nemen? Het is dan een goede optie om Autoschade Faber hiervoor in te schakelen. Schade aan de lak van een caravan is vakkundig weg te werken door professionals. Doordat Autoschade Faber in Baflo gevestigd is, is het geen probleem om snel te kunnen handelen als het gaat om spuitwerk in Groningen. Daardoor kan elke caravan er snel weer als nieuw uitzien en wordt verdere schade op professionele manier voorkomen.

Een specialist in spuitwerk voor een caravan in Groningen

Het spuitwerk van een caravan in Groningen is echt werk voor een specialist. Het is immers vaak een optie om de gehele caravan opnieuw te laten spuiten. Door de vorm van een caravan moet hier wel heel secuur in te werk worden gegaan. Het is echter vaak beter om plaatselijk spuitwerk te doen, daar waar de caravan geraakt is. Dit vergt natuurlijk een scherp oog en enig geduld. Daarom is het inschakelen van een specialist altijd slim.

U kunt contact opnemen

Wanneer u snel werk wilt maken van het werk aan uw caravan, dan kunt u ons mailen. Dat kan via autoschade-berging-faber@planet.nl. Ook bellen kan nog altijd gewoon. U kunt ons bereiken via: 0595-424719. Zelfs het gebruik van de fax is nog altijd mogelijk. Stuur dan een bericht naar faxnummer: 0595-422509. Het is dan goed mogelijk om de schade op te nemen en u van advies te voorzien. Aan de hand van een offerte kunnen dan de kosten worden ingeschat.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?