Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Spuitwerk keuken Groningen

Het spuitwerk van uw keuken in Groningen uitbesteden aan een professional? Dan bent u bij Autoschade H.J. Faber van harte welkom. Mogelijk bent u al bekend met ons als bergings- en schadespecialist. Dit heeft uiteraard betrekking op voertuigen en niet op keukens. Maar, dit betekent niet dat wij het spuitwerk van uw keuken in Groningen niet kunnen verzorgen. Sterker nog, onze ruime ervaring met professioneel spuitwerk zorgt ervoor dat wij uw keuken in Groningen weer als nieuw kunnen maken, in een frisse kleur die helemaal bij u past.

Maatwerk spuitwerk van de keuken in Groningen

Wanneer u bij ons komt voor het uitbesteden van het spuitwerk van de keuken in Groningen, dan leggen wij u graag de mogelijkheden voor. Wij werken voor het spuiten van keukens uitsluitend met PPG kwaliteitslakken. Dit assortiment bestaat uit 128 basiskleuren die vanzelfsprekend samen zorgen voor een eindeloos assortiment kleuren. Samen met u kunnen wij de mogelijkheden bekijken en een goede keuze maken. Wij zorgen dan ook altijd voor maatwerk spuitwerk van de keuken in Groningen. Het is immers belangrijk dat de keuken perfect bij uw smaak past. Door de keuken met spuitwerk een andere look te geven bent u veel voordeliger uit dan dat u een compleet nieuwe keuken laat plaatsen.

Neem contact op

Wilt u met professioneel spuitwerk de keuken in Groningen een andere look geven? Wij staan graag voor u klaar. Voor meer informatie, advies of een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Bel naar 0595 – 42 47 19 of mail naar autoschade-berging-faber@planet.nl. Uiteraard kunnen wij altijd een vrijblijvende offerte opstellen.

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?