Autoberging:
T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade:
T 0595-424719
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoschade Faber,
uw partner in autoschade en autoberging
Autoschade Block1
Autoberging Block1
Aanhangerverhuur Block1

Professional in spuitwerk binnen uw keuken in Winsum

Overweegt u een renovatie van uw keuken? Of denkt u er zelfs aan om uw volledige keuken te laten vervangen? In beide gevallen kan spuitwerk in uw keuken in Winsum uit laten voeren door Faber Baflo een veel goedkopere oplossing zijn. Het resultaat is echter hetzelfde: uw keuken lijkt weer als nieuw. Onze specialisten zorgen dat uw keukenkastjes, de bijbehorende deurtjes en uw ladefrontjes een frisse uitstraling zullen krijgen. U bepaalt hierbij zelf of u de huidige kleur opnieuw aan wilt laten brengen, of dat u deze componenten van een nieuwe kleur wilt laten voorzien. Ook andere vaste delen binnen uw keuken kunt u door Faber Baflo laten spuiten. 

Mogelijkheden bij spuitwerk in uw keuken in Winsum

Voordat we aan de slag gaan met het spuitwerk in uw keuken in Winsum, zullen we een inventarisatie maken van uw wensen. Hierbij leggen we u graag onze mogelijkheden voor. Dit maakt het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen. Een keuken renoveren is immers niet iets, wat u jaarlijks doet. Bij het spuitwerk in uw keuken maken we enkel gebruik van kwalitatief hoogwaardige verf en hulpmiddelen. Op deze manier verzekeren we u van een fraai eindresultaat, welke naadloos aansluit op uw wensen. 

Spuitwerk in uw keuken in Winsum van hoge kwaliteit 

Om de hoge kwaliteit van het spuitwerk te kunnen garanderen, werken we met de kwaliteitslak van PPG. Het assortiment van PPG bestaat uit liefst 128 verschillende basiskleuren. Zo levert PPG u altijd een kleur, die past bij de rest van uw interieur. Daarbij levert PPG zowel matte, als glanzende lak. Voor welke kleur kiest u in uw keuken? 

Verzekeringswerk of doorgestuurde schade?
Gratis leenauto, bij autoschade faber!
Wist u dat?