T 0595-424500
F 0595-422509
E autoschade-berging-faber@planet.nl
Autoberging Faber,
uw partner in autoberging

Voordelige autoberging rond Groningen bij Faber Baflo 

Staat u met pech langs de kant van de weg? Kies voor de voordelige autoberging rond Groningen van Faber Baflo. Zo voorkomt u onveilige situaties, die kunnen ontstaan wanneer u langs een drukke weg moet wachten. Onze vakmensen zijn snel ter plaatse om uw voertuig af te voeren. Niet alleen rond Groningen kunt u op onze hulp rekenen, ook in andere delen van de provincie komt Faber Baflo graag naar u toe om te helpen. Onze professionele aanpak voorkomt een onnodige verergering van eventuele schade aan uw voertuig. 

Kosteloos voordelige autoberging rond Groningen inschakelen 

Onze voordelige autoberging rond Groningen kan kosteloos worden ingeschakeld, wanneer u WA verzekerd bent. Voordeel hiervan is dat het afslepen van uw auto in dit geval geen negatieve invloed heeft op uw no-claim of eigen risico bij de verzekeraar. De kosten worden volledig betaald door uw verzekeraar. Twijfelt u over het gevolg van het wegslepen van uw auto door onze voordelige autoberging rond Groningen? Wij vertellen u er graag meer over, wanneer u ons benadert voor het wegslepen van de defecte auto. Overigens kunt u ook voor het afslepen van verschillende andere voertuigen bij ons terecht. 

Direct onze voordelige autoberging bij Groningen inschakelen 

Heeft u te maken met een defect aan uw voertuig? Blijf niet langer aan de kant van de weg staan, maar reken op de hulp van onze voordelige autoberging bij Groningen. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat onze berger zo snel mogelijk bij u langs kan komen. Wist u dat eventuele schade aan uw auto, zoals lakschade of kleine deukjes, ook door Faber Baflo kan worden hersteld? Zo bieden we u een totaaloplossing! 

Wist u dat?